...Loading...
קבל מחיר הכי טוב שיש!

קורסי צלילה, טיולי צלילה,
קורסים לצילום תת מימי

השאירו פרטים ונחזור אליכם
עם הצעת מחיר!

שם:
טלפון:
הצעת מחיר ל:
דוא”ל:
הערות ובקשות מיוחדות:
...טוען...

מתכונים מהים

  • הוא מונע את מחלת הים, מנקה ומשפר את מערכת כלי הדם והלב, מחזק את המערכת החיסונית ומונע התקררויות, מקל על כאבי ראש וכאבים ריאומטיים, מעורר את התשוקה המינית ומשפר את כח הגברא. אבל, הכי טוב הוא הולך עם מאכלי ים...
  • והפעם, פונה גיורא רז לאמיצים שבקוראים לנסות, להעיז ולהגיש בסעודת ראש השנה, לא את ה"גפילטע פיש" המסורתי מפולין והונגריה, אלא, מתאילנד, הודו ולואיזיאנה

    מאת: גיורא רז
  • למי שנפשו חשקה במשהו קצת יותר איכותי ממה שמציעות קופסאות הפח ב"סופר" השכונתי והוא מצוייד בסקרנות ואנרגיה לנסיון מעניין ומהנה, שיעשיר את ארוחות החורף, מציע השף גיורא רז, מבחר אופציות לשימור הביתי
  • אין עוד דג אחר שגרם לגילוי ארצות חדשות, הקים מושבות וערים, האכיל עמים ויבשות, הזין תהליכים הסטוריים ששינו חיי עמים וארצות והמריץ את פיתוחן של טכנולוגיות דיג וספנות חדשות. דג הקוד, הלא הוא הבקלה, מוכתר בזאת לדג המילניום
  • האנשובי המשומר, אותו אנו נוהגים לקנות בקופסאות פח קטנות, או בצנצנות זכוכית הוא מעדן ימי, המוסיף את טעמו העשיר, המיוחד והמלוח לאינספור מאכלים, כשהוא אף מככב בשעות הפנאי ברטבים ובתוספות תיבול רבות
  • אין מקום בעולם אחר בעולם בו אפשר לאכול כל כך הרבה וכל כך בזול, מצהיר גיורא רז, השף הנודד של 'ים', אשר חזר מביקור בזק בלאס וגאס. למרות השמות הנוצצים שברשימת הצמרת של השפים האמריקנים והסטנדרטים הגבוהים, ההשראה האישיות והאוטנטיות, חסרים. מה כן יש? הרבה
  • אבריו הפנימיים של דג הפוגו מכילים בתוכם את אחד הרעלים הארסיים ביותר הקיימים בעולם, אבל, היפנים אינם מוותרים. אכילת הדג ביפן, שהיא הגירסה הגסטרונומית של ה"רולטה הרוסית", נמשכת דורות רבים והפופולריות של הרפתקה זו הולכת ועולה בהתמדה, עם העליה ברמת החיים והרדיפה אחרי גירויים חדשים

    מאת: גיורא רז
  • צחי בוקששתר וישראל אהרוני חברו באחרונה יחד, למפגש נדיר בסצינת המסעדות בארץ. הם יצרו במשותף, במסעדת הדגים "טריקולור" באילת, ארוחת טעימות שכולה הצהרת כוונות אישיות ומימוש פנטזיות מקצועיות. לגיורא רז זו היתה הזדמנות להעלות זכרונות מדברי ימי הגסטרונומיה של אילת
  • ברמונדי, עולה חדש מאוסטרליה, שוהה בימים אלה במרכז הקליטה בבריכות המים המליחים בקדש ברנע. בשרו לבן ומוצק, טעמו עדין אך מזכיר במקצת את טעמו השמנוני של הקרפיון. מתאים לצליה, אפיה, טיגון וגריל
  • הרימון הוא אחד משבעת המינים שבהם נתברכה הארץ, אבל מוצאו דווקא מאיראן ואפגניסטן. משם הוא התפשט לכל רחבי תבל. בנצרות, הרימון הוא סמל לתחייה וחיי הנצח של ישו, ביהדות הוא סמל לחוכמה ובאיסלאם הוא סגולה לבנים. בלי קשר לתכונותיו המיתולוגיות, הרימון נהדר גם עם דג מאודה בנוסח גרוזיני
  • הרוזמרין, צמח תבלין עם ארומה של קצף ים, מופיע במאכלי צלי רבים, מרקים מיני מאפה ומשקה, מעניק ריח נפלא למאכלי גריל שונים, תפוחי אדמה צלויים ופסטה
  • הוא עשיר. הוא סמיך. הוא מלא בכל טוב. הוא אירוע חברתי בפני עצמו והוא מחמם את העצמות גם בימים הקרים ביותר של השנה. תנו בבקשה את הכבוד המגיע למרק הצ'אודר
מציג 12 מתוך 23 פריטים